DXPE NXVINKY

13. 09. 2023

Skandinávské kuriózní užívání nikotinových sáčků

Ve Skandinávii přišli na to, jak neužívat nikotinové sáčky. Oni to možná věděli, ale nedalo jim to a museli to zkusit na vlastní kůži. Nebo předkožku? Ano, a nejen tam umístili nikotinové sáčky experimentátoři z Dánska a Norska. Pojďme se společně podívat na to, jak byste rozhodně neměli užívat nikotinové sáčky.

Ve Skandinávii přišli na to, jak neužívat nikotinové sáčky. Oni to možná věděli, ale nedalo jim to a museli to zkusit na vlastní kůži. Nebo předkožku? Ano, a nejen tam umístili nikotinové sáčky experimentátoři z Dánska a Norska. Pojďme se společně podívat na to, jak byste rozhodně neměli užívat nikotinové sáčky. 

Užívání nikotinových sáčků dle návodu

Pro jistotu vám připomínáme jediný doporučený a osvědčený způsob, jak byste měli užívat nikotinové sáčky. Je to vcelku jednoduché. Prosím, nedělejte to jinak:

  1. Vyjměte nikotinový sáček z balení
  2. Vložte si jej do ústní dutiny ideálně třeba pod horní ret
  3. Pro uvolnění více chuti můžete stisknout mezi zuby
  4. Zhruba po 30 minutách sáček z úst vyjměte a vhoďte do koše/odpadní přihrádky v pouzdře

Pokud byste se o správném užívání nikotinových sáčků chtěli dočíst více informací, přečtěte si náš článek Jak užívat nikotinové sáčky.

Jak nikotinové sáčky rozhodně NEužívat

Prošlé zboží raději ne. Mrkněte na datum výroby, které najdete na obalu. Od tohoto dne ke délka trvanlivost jeden rok. Kromě prošlých neužívejte raději ani jakkoliv porušené sáčky. Zároveň je prosím nijak sami úmyslně nepoškozujte, aby nedošlo ke spolknutí části či celého sáčku. Také úmyslně sáčky nepolykejte. Pokud se tak omylem stane, vypijte větší množství vody. V neposlední řadě prosím užívejte nikotinové sáčky pouze po stanovenou dobu, tedy zhruba půl hodinky. 

Nikotinové sáčky po skandinávsku

Tyto události se staly pravděpodobně nezávisle na sobě v Dánsku a Norsku. Ze Skandinávie nikotinové sáčky pocházejí a odtud se rozšířily do celého světa. Také možná proto se dostanou i k lidem, kteří netrpí bujnou fantazií a debilními nápady zároveň. Následující způsoby užívání nikotinových sáčků jsou v naprostém rozporu s tím, co doporučujeme jako výrobci nikotinových sáčků my. 

Dostala se k nám informace, že mladí Dánové si strkají nikotinové sáčky do řitních otvorů a za předkožky penisu. Tento trend znepokojuje mnoho lékařů a dalších odborníků zabývající se zdravím. Tuto informaci přinesla dánská národní televize DR a vzápětí ji potvrdily další oficiální zdroje. V Dánsku začal v červenci loňského roku platit nový zákon, který zakazuje užívání nikotinových sáčků ve školách. Možná proto napadají mladé Dány takovéto experimenty. 
 

Nikotinový sáček nemá za předkožkou co dělat. Přesvědčil se o tom jeden z Dánů, který se o své dojmy podělil na jednom z diskuzních fór na internetu. Společně s kamarády na párty v opilosti popadli nikotinové sáčky a umístili jej úmyslně za předkožku svého penisu. Tento nešťastník jej ale posléze zapomněl vyjmout, a tak se ráno probudil s bolestí penisu, který byl celý oteklý a červený. To nechcete.

O kus dál v Norsku se podíváme za experimentátorem, který se zase pokusil vložit nikotinový sáček do řitního otvoru. Bolest přišla po pár minutách, ale společně s ní odezněla i chuť na nikotin. Takže dle jeho slov “to funguje”.

Jenže ono je logické, že se vám nikotin uvolní do těla nejen v ústní dutině, ale i v té řitní. Mají totiž leccos společné. Možná proto vás někdy pálí chilli paprička nejen, když ji konzumujete. Legračně to možná celé zní, ale buďte k sobě ohleduplní a užívejte nikotinové sáčky dle návodu, nikoliv dle své nebo dánské či norské fantazie. 

Zdroj: Nicomania.cz