DXPE NXVINKY

4. 09. 2023

Jak užívat nikotinové sáčky Dope

O tom, co jsou to nikotinové sáčky a kde se vzaly, jsme vám rozepsali v jednom z předchozích článků. Jak si co nejlépe vychutnat nikotinové sáčky Dope?

O tom, co jsou to nikotinové sáčky a kde se vzaly, jsme vám rozepsali v jednom z předchozích článků. Jak si co nejlépe vychutnat nikotinové sáčky Dope? 

Hygiena first

Než se vůbec pustíte do manipulace s nikotinovými sáčky, měli byste mít řádně umyté, případně vydezinfikované ruce. Zvlášť v době, v jaké žijeme. Pokud jste někde na cestách a nemáte po ruce zrovna umyvadlo s mýdlem, mějte u sebe ideálně antibakteriální gel. Mytí rukou to plně nenahradí, ale je to nutné minimum, co pro sebe můžete v tu chvíli udělat. 

A teď se můžeme pustit do návodu:

1. Vyjměte sáček Dope z krabičky

Vyndejte svůj puk a z něj jeden nový, nepoužitý nikotinový sáček.

2. Umístěte sáček pod ret

Horní, spodní, to necháme na vás. Každý si najde v ústech své oblíbené místečko.

3. Nechte působit

Při působení nikotinového sáčku můžete cítit jemné brnění. To však neznamená, že jste rytíř, ale že se vám pomalu do těla vstřebává nikotin.

4. 30 minut a dost

Po 30 minutách (pokud výrobce neuvádí jinak) sáček z úst vyjměte. Nezapomeňte opět na důkladnou hygienu rukou.

5. Likvidace sáčku

Teď máte dvě možnosti. Buď sáček vyhodíte rovnou do koše, nebo pokud není přítomen, využijte odpadní přihrádku ve vaší krabičce.

Co při užívání nikotinových sáčků Dope nedělejte

  • Sáček není určen ke konzumaci - nepolykejte ho. Nedělejte ani činnosti, při které by mohlo k polknutí dojít, například sport.
  • Nepijte a nekučte - během užívání sáčku byste neměli pít ani kouřit. Ono není nic příjemného, ani když se napijete při žvýkání žvýkačky. Takže asi tak.
  • Nepřehánějte to s nikotinem - pokud nejste zvyklí, nepřehánějte to s nikotinem. Nikotin se ze sáčků uvolňuje pomaleji než u cigaret, ale za to delší dobu. Dejte pozor, abyste nedocílili pocení, únavy, návalů a podobných stavů.
  • Použitý sáček vyhoďte - snad by vás nenapadlo užít ho podruhé.