DXPE NXVINKY

27. 09. 2023

Nikotinové sáčky v letadle. Ano, či ne?

Léto je pomalu, ale jistě za rohem a blíží se příjemné starosti s cestováním na dovolenou. Jak je to s nikotinovými sáčky Dope v letadle? A dají se koupit i jinde než v ČR?

Léto je pomalu, ale jistě za rohem a blíží se příjemné starosti s cestováním na dovolenou. Jak je to s nikotinovými sáčky Dope v letadle? A dají se koupit i jinde než v ČR?

Nikotinové sáčky a letadlo

Super je, že dosud neexistují žádná plošná omezení, která by se týkala nikoitnových sáčků a cestování v letadle. To znamená, že je můžete s sebou vozit v odbaveném zavazadle, v příručním zavazadle a zároveň je tedy můžete bez problému užívat i během letu. To ocení zejména ti, kteří mají potíže s vyrovnáváním tlaku v uších během vzletu a přistání, a také ti, kteří by dlouhý let bez nikotinu jednoduše nezvládli. Navíc praktické balení vám umožní hodit si puk třeba i do kapsy. Máte tak nikotinové sáčky všude při ruce. 

Přestože se na nikotinové sáčky v letadle nevážou žádná omezení, raději se vždy poraďte s vaší aerolinkou, případně na letišti v destinacích, odkud a kam cestujete. Jediné, co by mohlo potenciálně dělat problém, je množství poků, které s sebou povezete. Nepřehánějte to, abyste se nemuseli stát obětí celní kontroly a nedejbože ještě za sáčky platit clo. Jeden puk vydrží běžnému uživateli i dva dny, tak si můžete jednoduše spočítat svou spotřebu a podle toho se zařídit. Ale více jak 10 puků s sebou asi netahejte. Ono to také zabere nějaké místo v zavazadle, tak myslete i na to.

Koupíte nikotinové sáčky Dope v zahraničí?

Nejlíp uděláte, když je nakoupíte v našem partnerském e-shopu Nicomania.cz, kde je dlouhodobě skvělá akce 1+1 puk zdarma. Platí to na všechny puky Dope. Případně pak ve většině trafik po celé ČR. Dalším řešením je e-shop snussie.com, kde najdete rovněž nikotinové sáčky Dope s rozesílkou po celém světě. Takže se nemusíte bát, že byste se o svou oblíbenou značku ochudili.

Ale pokud to těch pár dní nebo týdnů zvládnete, můžete zkusit lokální nabídku nikotinových sáčků v místě, kam cestujete. Raději si místní nabídku předem zjistěte, ať nejste překvapení.